De top 7 beste pizza restaurants in Arnhem (2024)

Trek in een heerlijke pizza en ben je in de buurt van Arnhem? Dan zijn de volgende restaurants in deze blog een goede keuze. Arnhem heeft heel veel te bieden op het gebied van lekker eten en je vind hier dan ook veel verschillende wereldkeukens, waaronder de Italiaanse. Daarom hebben wij deze blog samengesteld waarin wij de 7 beste plekken voor Pizza in Arnhem gaan toelichten. Alle restaurants zijn geselecteerd op basis van kwaliteit, google review score en prijs-kwaliteitverhouding. Toch geen zin in pizza? Kijk dan eens bij het andere assortiment aan restaurants in Arnhem, zoals Chinees of Sushi.

Inhoudsopgave

Cosi Arnhem

We beginnen deze blog met het pizza-restaurant Cosi, in Arnhem. Dit is absoluut een plek die je moet ontdekken als je op zoek bent naar een onvergetelijke culinaire ervaring. Bij aankomst wordt je als gast verwelkomd in een sfeervolle omgeving die eigentijds als gastvrij aanvoelt. Er is een smaakvolle inrichting en er hangt een ontspannen ambiance die perfect bij een avondje uit past.

Wat betreft het menu, word je bij Cosi verrast met een breed scala aan verfijnde gerechten. De creatieve combinaties van smaken en de zorgvuldige bereiding maken elke maaltijd tot een waar genot voor de zintuigen. Of je nu kiest voor vlees-, vis- of vegetarische gerechten, de kwaliteit en smaak zijn altijd op het hoogste niveau. Bovendien wordt veel aandacht besteed aan de presentatie van de gerechten, wat de eetervaring nog aantrekkelijker maakt.

Verder kun je bij Cosi een attente en professionele service verwachten, waarbij het personeel beschikt over een uitgebreide kennis van het menu.

Kortom, het pizzarestaurant Cosi in Arnhem is een restaurant dat op alle gebieden uitblinkt. Of je nu een romantische avond uit plant, een speciale gelegenheid wilt vieren, of gewoon van heerlijk eten wilt genieten, Cosi biedt een onvergetelijke ervaring. Een bezoek aan dit pizza restaurant in Arnhem is een culinair avontuur dat je niet wilt missen.

πŸ’» www.cosi-arnhem.nl

πŸ“ž 026 370 8800

πŸ“ Velperbuitensingel 18, 6828 CV Arnhem

⭐ 4.2 op basis van 398 reviews

De Pizzabakkers Arnhem

De Pizzabakkers is een franchise met meerdere vestigingen in Nederland, die sinds 2009 in het leven is geroepen. Naast dat je hier terecht kunt voor overheerlijke pizza in Arnhem, kun je ook in Maastricht, Leiden en Eindhoven terecht voor overheerlijke pizza's!

De menukaart biedt een ruime keuze aan pizza's, met voor elk wat wils. Of je nu de voorkeur geeft aan een klassieke margherita, een pittige diavola of een vegetarische optie, je zult niet teleurgesteld zijn. De pizza's zijn vers en smaakvol, met knapperige korst en genereuze toppings. Ze worden bereid met zorg en vakmanschap, wat de kwaliteit van het eten echt naar voren brengt.

Dan de service, er loopt vriendelijk en attent personeel rond die voor je klaar staan om je te helpen. Ook de bediening is zeer efficiΓ«nt. In het restaurant zelf kun je makkelijk een plaats vinden om je pizza te eten, maar het is ook zeer geschikt voor afhalen. Voor uitgebreid dineren zijn er betere opties te vinden in deze blog, maar voor een informele snelle maaltijd met vrienden of familie is De Pizzabakkers Arnhem meer dan geschikt.

πŸ’»www.depizzabakkers.nl

πŸ“ž 026-7370181

πŸ“ Broerenstraat 35, 6811EB Arnhem

⭐ 4.1 op basis van 494 reviews

Zappas

Pizza restaurant Zappas is een verborgen parel die je moet ontdekken in Arnhem. Bij deze eetgelegenheid vind je een uitzonderlijke culinaire ervaring die je zintuigen zal verwennen. Als je bij Zappas binnenkomt, zal je meteen omarmd worden door een warme en uitnodigende sfeer. Het restaurant straalt gezelligheid uit, met een inrichting die zowel modern als comfortabel is.

Ook het menu is zeer smakelijk. De gerechten zijn zorgvuldig samengesteld en bieden een uitgebreide mix van smaken en texturen. Het maakt hier niet uit of je kiest voor vlees-,vis- of vergetarische gerechten. De borden die je geserveerd krijgt zijn een kunstwerk op zichzelf. Ook de presentatie van de gerechten is voortreffelijk te noemen en zorgt voor een extra dimensie aan eetervaring.

De service in dit restaurant is van topkwaliteit. Verder heeft het personeel goede kennis van het menu en komen zij gemakkelijk met aanbevelingen die bij je smaakvoorkeuren aansluiten. Het personeel creΓ«ert een sfeer waarin gasten zich op hun gemak voelen.

Dit pizzarestaurant in Arnhem overtreft alle verwachtingen. Een bezoek aan dit restaurant zal je nog lang bijblijven en zorgen voor een blijvende herinnering.

πŸ’»www.zappas.nu

πŸ“ž 026 750 3285

πŸ“ Korenstraat 6, 6811 GT Arnhem

⭐ 4.2 op basis van 687 reviews

Pizzabar La Rocca

Pizza Bar La Rocca is een ware traktatie voor liefhebbers van heerlijke pizza's en Italiaanse gerechten. Het is een ideale plek om te genieten van een smaakvolle maaltijd in een gezellige en gastvrije sfeer. Je wordt hier meteen verwelkomd door een authentieke Italiaanse ambiance, met een inrichting die warm en uitnodigend voelt.

Het menu staat vol met lekkerste pizza's, met een knapperige korst en verse, smaakvolle toppings. Maar naast pizza biedt het menu ook een scala aan andere heerlijke Italiaanse gerechten, van pasta tot antipasti. Elke hap is een genot voor de zintuigen en ademt de echte Italiaanse smaak uit.

Het personeel is zeer attent en vriendelijk. Ze beschikken over veel kennis van het menu en kunnen hier ook gemakkelijk aanbevelingen voor doen. Kortom, het personeel zorgt ervoor dat je je welkom voelt. Dit restaurant voor pizza in Arnhem is dus een must-visit voor de liefhebber van authentieke Italiaanse gerechten. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een gezellig diner met vrienden of een romantische avond. Bij La Rocca zal je het altijd naar je zin hebben.

πŸ’» www.pizzabar-larocca.nl

πŸ“ž 088-1236 851

πŸ“ Olympus 3 , 6832 EL Arnhem

⭐ 4.0 op basis van 448 reviews

Rosetti (Oss)

Het volgende restaurant is niet in Arnhem gelegen, maar in Oss. Hoewel dit een klein stukje rijden van Oss is, is het een bezoek toch meer dan waard. In dit pizza restaurant nabij Arnhem kun jij terecht voor heerlijke Italiaanse gerechten, waaronder een grote selectie aan pizza's. De keuze is hier reuze, maar er waren 3 pizza's die ons opvielen. Deze drie pizza's waren als volgt:

Pizza Diavola: Voor degenen die van pittig houden, is de Pizza Diavola een geweldige keuze. Deze pizza is belegd met pikante salami, rode pepers, tomatensaus en mozzarella. Het is een ware smaakexplosie voor liefhebbers van pit.

Pizza Prosciutto e Funghi: Een klassieker onder de Italiaanse pizza's. Deze pizza is rijkelijk belegd met plakjes prosciutto (Italiaanse ham) en champignons, samen met tomatensaus en mozzarella. De combinatie van zoute ham en champignons is heerlijk.

Pizza Vegetariana: Voor vegetariΓ«rs en liefhebbers van groenten is de Pizza Vegetariana een uitstekende keuze. Deze pizza is belegd met een kleurrijke mix van gegrilde groenten zoals paprika, courgette, aubergine en artisjokken, samen met tomatensaus en mozzarella. Het is een smaakvolle en gezonde optie.

We kozen voor deze pizza's, omdat we ervan overtuigd zijn dat deze goed de Italiaanse eetcultuur weerspiegelen. Over de pizza's hebben wij niks te klagen. Ze waren goed belegd, hadden een uitgebreide smaak en een krokante bodem. Kortom, alles wat je zoekt in een goede pizza. Ook over de ambiance en algemene inrichting van het restaurant waren wij zeer te spreken. Er hangt een ontspannen en zeer gastvrije sfeer. Ook is de service van hoog niveau en is het personeel erg attent en vriendelijk.

Al met al, is Rossetti voor ons een restaurant dat op alle fronten uitblinkt. Of je nu op zoek bent naar een romantische avond, een speciale gelegenheid wilt vieren of gewoon wilt genieten van voortreffelijk eten, dit restaurant biedt het allemaal. Een bezoek aan Rossetti is gegarandeerd een culinaire reis om te onthouden. Oh, en ben je nog niet overtuigd van de kwaliteit van de pizza? Bekijk dan onderstaande Facebook post met een van hun overheerlijke pizza's. Dat ziet er toch overheerlijk uit?

πŸ’» www.rossettioss.nl

πŸ“ž 041-2634093

πŸ“ Hooghuisstraat 32, 5341 CE Oss

⭐ 4.3 op basis van 191 reviews

Fratelli (Oosterbeek)

Net zoals Rosetti ligt ook het volgende restaurant niet in Arnhem, maar vlak daarbuiten. Fratelli is een authentiek pizza restaurant met veel Italiaanse sfeer. Het restaurant is niet heel groot, maar heeft wel een zeer gezellige sfeer. Bij Fratelli vind je een uitgebreid menu met heerlijke Italiaanse gerechten die perfect de Italiaanse charme uitstralen en zorgen voor een heerlijke explosie aan smaken.

Bij aankomst bij Fratelli, valt meteen de gastvrije en gezellige sfeer op. Het restaurant ademt een warme Italiaanse charme uit en creΓ«ert de perfecte setting voor een heerlijke maaltijd. Op het menu vind je een uitgebreide selectie aan gerechten, waaronder een paar overheerlijke pizza's.

Het menu biedt een uitgebreide selectie aan gerechten, maar de sterren van de show zijn ongetwijfeld de pizza's. Drie opmerkelijke pizza's op het menu zijn:

Pizza Prosciutto Funghi: Deze pizza combineert de zalige smaken van Italiaanse Prosciutto ham en verse champignons, samen met tomatensaus en mozzarella.

Pizza Marinara: Voor de liefhebbers van zeevruchten is de Pizza Marinara een aanrader. Deze pizza is belegd met een rijke mix van zeevruchten, zoals mosselen, inktvis en garnalen, samen met knoflook, oregano en olijfolie.

Pizza Capricciosa: De Pizza Capricciosa biedt een smaakvolle combinatie van ham, artisjokken, champignons, zwarte olijven, tomatensaus en mozzarella. Een uitgebalanceerde en bevredigende keuze voor fijnproevers.

Kortom, Fratelli is een pizza restaurant met heerlijke authentieke Italiaanse gerechten waarvan je kunt genieten in een gastvrije en sfeervolle omgeving. Het menu is gevarieerd en daardoor zal je hier voor ieder wat wils vinden.

πŸ’» www.fratelli.nu

πŸ“ž 026 202 0235

πŸ“ Weverstraat 27, 6862 DJ Oosterbeek

⭐ 4.6 op basis van 322 reviews

Eataliano

Het laatste restaurant van deze blog is Eataliano. Dit pizza restaurant in Arnhem serveert heerlijke pizza's, pasta's en andere Italiaanse gerechten van lekkere kwaliteit en met een lekkere korst, bodem en toppings.

Het restaurant niet chique en beschikt ook niet over een bijzondere inrichting. In plaats daarvan is dit een gezellig familierestaurant waar je terecht kunt voor heerlijke pizza en pasta. De prijzen zijn zeer voordelig en er hangt een warme en uitnodigende sfeer in het restaurant.

Dan het eten, het menu van Eataliano bestaat uit een uitgebreide selectie aan heerlijke pizza's. Je vindt hier de Italiaanse klassiekers zoals: pizza Napolitana, pizza Quatro Formaggi en pizza Capriciossa. En ook een aantal niet authentieke varainten zoals: BBQ Beef , BBQ Chicken en Hawaii. Bij Eataliano loopt vriendelijk en attent personeel rond, dat zal zorgen dat jij je thuis voelt en die bijdragen aan een fijne ervaring.

Eataliano is een must-visit restaurant voor liefhebbers van authentieke Italiaanse gerechten en pizza's. Of je nu met vrienden, familie of een geliefde bent, hier kun je genieten van heerlijk eten in een gezellige omgeving.

πŸ’»www.eataliano.nl

πŸ“ž 026 443 9431

πŸ“ Josef Israelslaan 1, 6813 JA Arnhem

⭐ 4.5 op basis van 770 reviews

Onze conclusie van de beste pizza restaurants in Arnhem

Zoals je kunt zien, is er veel keuze in pizza restaurants in Arnhem. Je kunt hier terecht om een heerlijke pizza af te halen, maar ook voor een uitgebreid chiquer diner. We hopen dat deze blog je inspiratie heeft gegeven en het makkelijker maakt om een uiteindelijke keuze te maken! Buiten deze pizza voorbeelden, zijn er natuurlijk veel meer overheerlijke restaurants in Arnhem te vinden. Ook hier hebben we verschillende blogs over geschreven, zoals deze blog over de beste hamburgers in Arnhem. Heel anders, maar net zo lekker!

Lees ook: De 5 beste Italiaanse restaurants in Apeldoorn
De top 7 beste pizza restaurants in Arnhem (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Corie Satterfield

Last Updated:

Views: 6459

Rating: 4.1 / 5 (62 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Corie Satterfield

Birthday: 1992-08-19

Address: 850 Benjamin Bridge, Dickinsonchester, CO 68572-0542

Phone: +26813599986666

Job: Sales Manager

Hobby: Table tennis, Soapmaking, Flower arranging, amateur radio, Rock climbing, scrapbook, Horseback riding

Introduction: My name is Corie Satterfield, I am a fancy, perfect, spotless, quaint, fantastic, funny, lucky person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.